Många idag använder sig av råttgift och råttfällor för att bli av med de ibland mycket envisa inkräktarna. Detta medel är dock inte bra med tanke på små barn ej heller för husdjur som t ex katter och hundar. Attack som med sitt ultraljud håller möss och råttor borta är både effektivt och ofarligt för barn, hund och katt.

Attack’s frekvens är mellan 30 000 – 65 000 Hz. Signalen är så kraftig att det blir outhärdligt för gnagarna att vistas i närheten. den egna självbevarelsedriften gör att gnagaren avlägsnar sig. Attack täcker en öppen yta på ca 140 m2, dvs en stor vind eller källare. Leveras komplett med nätadapter.

Pris: 495:- inkl moms och frakt

Snabbdata och priser inkl moms

Skadedjur Produkt Pris inkl moms Antal

Möss, fladdermöss och insekter Attack 495:-
Möss, fladdermöss och insekter Supersonic 695:-
Sork, mullvad Sorkstaven 575:-
Sork, mullvad Sorkstav Extra 745:-
Skadefåglar Bird Chaser 995:-
Skadefåglar Fågelvakten 9 500:-

Tillbehör: Pris inkl moms
Extra fågelläte till Fågelvakten, max fyra kan installeras 680:-

signature-2

De vanligaste frågorna och svaren:

Kan husdjuren störas av ultraljud?
Nej, ultraljud är alldeles för höga ljudvågor för att kunna störa våra vanligaste husdjur. Sänker man ljudvågornas frekvens till för oss ”h;örbara”t ljud stör man dock både djur och människor. Detta ljud är dock ännu effektivare och gör stor nytta i tomma hus, garage och uthus.

Försvinner mössen omedelbart?
Alla djur har vanemönster som man med denna typ av apparat ska bryta. Möss känner av ljudvågorna men fortsätter gärna av vana att besöka utrymmet man vill skydda. Ljudvågorna stressar dock djuren och i självbevarelsedrift måste mössen lämna området för att inte stressas ihjäl. Detta kan ta upp till 3 veckor. Ljudvågorna skyddar dock mot nya inkräktare som inte finner ljudet lämpligt att bygga bo och leva i.

Är ultraljud farligt?
Nej, våra trumhinnor svänger inte i takt med ljudvågor över 20.000 hz och därför berörs inga organ av ljudvågorna. Vi skickar gärna utdrag från avhandlingar på detta tema.

Var placerar man en Attack eller Supersonic?
Ljudvågor måste få studsa fritt för att inte dämpas och ”dö ut”. Ställ alltid högtalar-sidan ut mot rummet som ska skyddas – ta undan gardiner, mattor och mjuka material som dämpar ljudvågorna. Ställer man en apparat t ex i diskbänksskåpet ska så mycket som möjligt plockas bort därifrån för att uppnå bästa effekt.

Hur länge håller produkterna?
Ingen av Caporamas produkter innehåller några rörliga delar och de är avsedda för att användas kontinuerligt utan avbrott i många år. Vi ger också en garanti på 2 år för alla produkter ifall något mot förmodan skulle inträffa.

Hur mycket ström förbrukar produkterna?
I genomsnitt förbrukar de 3 watt, detta ska jämföras med en glödlampa som drar åtminstone 25 watt.

Tänk om det inte fungerar?
Vi har 1 månads öppet köp så att ni kan pröva produkten ordentligt. Som nämnt tidigare försvinner inte skadedjuren från ena dagen till den andra, det kan dröja upp till 2-3 veckor.

Övriga frågor?
Om ni har andra frågor eller har skadedjur som vi inte nämnt, hör gärna av er så ska vi hjälpa er